/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Un militar american a murit, iar opt sunt dispăruţi în urma unui accident produs în largul Californiei

missing
31 iulie 2020, ora 17:27

Un infanterist marin a murit, iar alţi opt sunt daţi dispăruţi în urma unui accident produs în cursul unui exerciţiu, în largul coastelor statului California, informează digi24.ro.

Accidentul a avut loc în apropierea Insulei San Clemente, situată în Oceanul Pacific, la circa 90 de kilometri de coastele Californiei.

Un vehicul amfibiu de asalt s-a scufundat în cursul unei exerciţiu al Unităţii de intervenţii 15 a Infanteriei Marine şi a Grupului de reacţie Makin. La bordul vehiculului amfibiu erau 16 militari. Un militar a murit, iar doi au fost răniţi în accident, unul fiind în stare gravă. Alţi opt militari sunt daţi dispăruţi.

Operaţiunile de căutare şi salvare continuă în largul Californiei.

„Suntem profund îndureraţi de acest incident tragic. Vă rog să îi aveţi în rugăciuni pe militarii noştri, în timp ce noi continuăm căutările”, a declarat colonelul Christopher Bronzi, comandantul Unităţii de intervenţie 15 a Infanteriei Marine din SUA.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram