/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

O femeie din Căușeni, violată de doi minori cu care a consumat alcool

missing
30 iulie 2020, ora 18:27

O femeie din Căușeni a ajuns la spital după ce ar fi fost violată de doi minori. Incidentul s-a produs săptămâna aceasta, în timp ce femeia în vârstă de 35 de ani se afla singură în casa concubinului ei.

Cei doi băieți, care au 15 și respectiv 16 ani, au venit în vizită, spun reprezentanții poliției. Cei trei au consumat împreună alcool, după care care minorii ar fi întreținut cu femeia raporturi sexuale contrar voinței acesteia. Mai mult, aceștia ar mai fi bătut-o.

Iniția, femeia a negat că ar fi fost victima unui viol, dar și-a schimbat declarațiile mai târziu.

Minorii au fost reținuți și plasați în arest pentru 30 de zile. Oamenii legii au pornit o cauză penală.

Potrivit poliției, unul dintre bănuiți a mai fost vizat într-o cauză penală, care se află în prezent pe rol în instanța de judecată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram