/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Abrams, retrase de pe linia frontului

Simona Halep se retrage de la turneul WTA de la Palermo

missing
29 iulie 2020, ora 21:00

Simona Halep se retrage de la turneul de tenis de la Palermo, după ce Italia a impus 14 zile de carantină pentru cetățenii români și bulgari, scrie digi24.ro.

Simona Halep a scris pe Facebook că numărul tot mai mare de infectări cu noul coronavirus și îngrijorarea ei cu privire la siguranța călătoriilor internaționale au făcut-o să ia aceasta decizie. Ea le-a mulțumit organizatorilor și oficialilor italieni care au făcut demersuri pentru ca ea să ajunga la turneu.

Turneul de la Palermo începe pe 3 august. Organizatorii au cerut o derogare de la obligaţia carantinei instituite pentru persoanele care vin din România, astfel încât Halep, numărul doi mondial, să poată participa la competiţie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram