/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Germania: Şapte răniţi când o maşină a intrat în plină viteză într-un grup de persoane la Berlin

missing
26 iulie 2020, ora 17:57

Şapte persoane au fost rănite duminică dimineaţă când o maşină a intrat în plină viteză într-un grup de persoane, după ce a părăsit partea carosabilă a străzii şi a urcat pe trotuar, într-un cartier din vestul Berlinului, a declarat un purtător de cuvânt al pompierilor, citat de dpa și agerpres.ro.

Din cei şapte răniţi, trei sunt în stare gravă, după ce maşina i-a lovit în cartierul Charlottenburg din Berlin. O persoană a trebuit să fie extrasă de sub vehicul, a spus purtătorul de cuvânt menţionat.

Poliţia din Berlin declară că este puţin probabil ca incidentul să fie un act terorist, în timp ce un purtător de cuvânt a spus că autorităţile “nu au obţinut încă dovezi că a avut loc un atac” şi nu un accident.

Conform unor media germane, şoferul ar fi fost reţinut.

Operaţiunea de salvare a provocat importante blocaje în trafic duminică, cu mobilizarea a circa 60 de pompieri şi a două elicoptere la faţa locului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram