/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Șoferul autobuzului de pe ruta 23 spune cum s-a spart geamul vehiculului. „Am auzit o lovitură...”

missing
24 iulie 2020, ora 20:51

Cum ar fi să mergeți într-un autobuz și, din senin, geamul de alături să se facă țăndări? Au pățit-o câțiva pasageri, care călătoreau în autobuzul de pe ruta 23, iar unul dintre ei a filmat momentul, devenind viral pe rețelele sociale. De partea cealaltă, administratorul firmei ce asigură această cursă presupune că geamul s-ar fi spart din cauza unei pietre. Vehiculul a revenit pe rută, iar șoferul spune că nimeni nu a avut de suferit.   

Momentul a fost filmat ieri, între două stații de oprire de pe strada Meșterul Manole, din sectorul Ciocana. Din imagini se vede cum geamul autobuzului nr. 23 se transformă în țăndări, iar cioburile cad jos. Șoferul autobuzului ne-a spus că în timpul incidentului acesta era la volan și a aflat despre acest caz abia după. Ne-a spus că geamul este format din două straturi: unul de protecție și altul – mai gros. Respectiv, a avut de suferit doar primul strat, celălalt fiind întreg.

ALEXANDRU, ȘOFERUL AUTOBUZULUI: „M-am pornit de la stație, am mers vreo 10 m și am auzit o lovitură. Deodată, nici n-am înțeles ce s-a întâmplat și au venit oamenii din salon (să-mi zică) ce s-a întâmplat și m-am oprit și m-am uitat că nu-i nimic strașnic”.

„Piatra când a căzut, a lovit în (sticla) asta, ea a lovit aici, dar astălaltă nu a avut de suferit, a suferit doar asta deasupra.”

ALEXANDRU, ȘOFERUL AUTOBUZULUI: „Nu a suferit nimeni, s-a speriat un pic femeia ceea care stătea în rând cu fereastra. Da așa, nu a suferit nimeni, tot normal.”

Autobuzul a revenit pe rută, după ce au fost date jos toate cioburile. Vehiculul aparține unei firme private.

SINCRON TELEFONIC, ARTUR SCRIPNIC, ADMINISTRATORUL COMPANIEI: „Noi presupunem că a fost aruncată o piatră sau un alt obiect, dar nu se exclude faptul că ar fi putut trece o autobasculantă în întâmpinare și a căzut de acolo o piatră și a fost stricat geamul, în timp cât autocarul circula.”

Întreprinderea de transport auto are în dotare 22 de autovehicule pe ruta 23.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram