image
Sursa foto: Jurnal.md

Un bărbat, găsit împușcat pe un câmp din raionul Leova; Lângă el se afla o armă de vânătoare

Un bărbat de 40 de ani a fost găsit împușcat pe un câmp în apropiere de satele Hănăseni și Filipeni, raionul Leova. Lângă cadavrul victimei se afla și arma de vânătoare a bărbatului, pe care o deținea legal, spun oamenii legii.

Poliția din Leova a fost alertată ieri, în jurul orei 8.40, precum că în extravilanul satului Hănăsenii-Noi, în câmp, a fost depistat cadavrul unui bărbat de 40 de ani, locuitor al satului Hănăseni, cu o plagă în regiunea pieptului cauzată prin împușcătură.

La fel, la fața locului a fost depistată o armă de vânătoare, care ulterior s-a stabilit că aparține bărbatului decedat. Acesta face parte din Asociația vânătorilor și deține arma legal, a declarat pentru Jurnal.md ofițerul de presă al IGP, Silvia Vetcu.

Pe cazul dat a fost inițiat proces penal în cadrul căruia urmează a fi efectuate acțiuni de urmărire penală și măsuri speciale de investigație în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor, inclusiv va fi dispusă expertiza medico-legală, care va stabili cu exactitate cauza decesului.

Noutăţile partenerilor

comentarii: