/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

Fotbalistul moldovean Denis Marandici a triumfat în campionatul Sloveniei

missing
23 iulie 2020, ora 22:21

După ce Alexandru Epureanu a devenit campion al Turciei, un alt moldovean a triumfat într-un campionat european. Este vorba despre Denis Marandici, care s-a impus în campionatul Sloveniei. Acesta a fost primul trofeu din cariera fotbalistului de 23 de ani.

Celje, echipa lui Denis Marandici, a câștigat titlul în fața „gigantului” fotbalului sloven, Maribor. În ultima etapă, Celje a remizat cu Olimpja, iar după fluierul final, a început nebunia.

După ce au sărbătorit pe gazon, Marandici și gașca s-au mutat în vestiare, pentru a continua celebrarea.

Înainte de ajunge la Celje, Denis Marandici a evoluat în Portugalia, la Uniao de Leira. De asemenea, fundașul de 23 de ani a fost convocat la echipa națională, pentru meciurile cu Suedia și Islanda. Însă, nu a reușit să-și facă debutul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram