image
Sursa foto: border.gov.md

Doi moldoveni, reținuți de poliție după ce au fost anunțați în urmărire pentru mai multe infracțiuni // FOTO

Doi bărbați în vârstă de 35 și 32 de ani au fost reținuți de poliție, după mai multe luni de căutări. Aceștia sunt învinuiți de mai multe infracțiuni, însă s-au eschivat de la răspunderea penală, fiind reținuți în urma operațiunilor de căutare.

Bărbatul în vârstă de 35 de ani din orașul Vulcănești a fost anunțat în urmărire acum trei luni jaf, fiind demarate măsuri de căutare a persoanei. Acesta a fost identificat și reținut chiar în centrul orașului Vulcănești.

Cel de-al doilea individ, dat în căutare a fost reținut în timp ce trecea ilegal frontiera de stat. În seara zilei de duminică, polițiștii de frontieră din Briceni au fost sesizați de populația locală despre prezența unei persoane necunoscute la intrarea în satul Grimăncăuți. Acesta ar fi fost observat în timp ce se deplasa dinspre linia de frontieră spre interiorul țării.

Ulterior, bărbatul a recunoscut că traversase clandestin frontiera de stat, însă și-a motivat gestul prin faptul că era dat în căutare de autoritățile naționale pentru diverse infracțiuni, încă din anul 2018.

Polițiștii de frontieră din Direcția regională NORD continuă cercetările pentru tragerea la răspundere a indivizilor.

Noutăţile partenerilor

comentarii: