“Oamenii legii” · dreptate · opinii · social

Despre un ”preot” – cerșetor obraznic

Suntem una din multele localități cutreierate de o persoană, un oarecare „preot”, că după multe investigații am aflat că el nu slujește la nicio biserică și nici nu este angajat, se numește Valeriu Golban. Umbla pe la toate casele, seara pe la orele 21.00 și după. Zice că e preot, începe să zica câteva cuvinte din Biblie, desigur, e îmbracat în haine preot, zice ca e interpret și are cântecele lui… Ori e preot, ori e interpret?!

83132610_923315131428282_3948178293853762122_nCel mai straniu a fost la noi, nu a stat la poartă să strige sau să bată, dar a intrat direct în curte și a început a bate cu putere în geamul și în ușa casei, era geamul copiilor. În urma loviturilor, noi și copiii, fiind deja în pat, desigur, ne-am speriat foarte tare, fetița și acum se teme dacă aude ceva zgomote. Refuzând ofertele lui, l-am rugat să iasă din curte, dar taare greu a facut-o.
La altă familie a scos din poartă a intrat și tot a batut prin geamuri, ieșind stăpâna, ca așa numitul „preot” Valeriu să-i propună CD cu 250 lei, stăpâna i-a zis ca a rămas cu ultimii 23 de lei în casă, dumnealui i-a cerut măcar pe acei 23 de lei și, plus, întrebând-o ce lucrează soțul, dacă face bani și dacă face de ajuns bani. Oamenii l-au văzut și în stradă cum cerea bani, tot cu pretextul ca strânge pentru copii de la orfelinat, fiind foarte îndrazneț și insistent. Să intri în ograda omului noaptea și să vinzi CD sau să ceri bani noaptea e normal oameni buni? Fiind „preot”. Prețurile de la 150-300 lei, probabil, în dependență de cum arată casa, și, mai vorbește lumea, nu-i mulțumit ca a vândut un CD, se întoarce în 5 min. pentru a mai propune gazdei să mai cumpere un CD. Obrăznicie totală. Oameni buni, în plină pandemie sa-ți intre în curte un străin și sa-ți bată prin geamuri pentru a-și face afacerea e normal? Cu pretextul ca îi dă nevoiașilor… Oare? sau așa, câte o data, ca sa închidă gurile lumii și restul – în buzunar? Daca nu, de unde are bani sa-și facă aceste piese, de unde își întreține familia… dacă nu slujește în nici o biserică? Pe spatele nostru, cei care suntem angajați pentru a crește copii, pe seama băbuțelor care cred ca el se va ruga pentru ele? RUȘINE!
Anonim/ă

 

Un gând despre „Despre un ”preot” – cerșetor obraznic

  1. În care localitate culege roade? Sub pretextul ”unsului lui Dumnezeu” mai colectează danie și un ipostor aciuat pe Movila Măgura, zuc gurile, un homosexual, care cerșește la Ungheni și Strășeni

    Apreciază

Lasă un comentariu