(FOTO) Avionul Air Moldova cu probleme a decolat; Alte curse se rețin

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Cursa 9U 885, operată de compania Air Moldova, care a decolat la ora 13:00 spre Verona, dar a revenit pe aeroportul Chișinău după aproximativ o oră, din cauza unor probleme, și-a luat din nou zborul spre Italia.

Aeronava Airbus A 320 trebuia deja să fie la Verona, însă nu a mai ajuns la destinație la timp din cauza unor probleme apărute imediat după decolare, la ora 13:00.

După câteva minute de zbor s-a întors din drum, efectuând ulterior mai multe cercuri deasupra țării, după cum se poate vedea din datele oferite de urmăritorul de zbor Flight-Radar.

Cattura

Avionul a decolat din nou spre Italia la ora 17:20, urmând să ajungă pe aeroportul din Verona în jurul orei locale 18:30 (19:30) ora Moldovei.

Din cauza problemelor la aeronavă vor avea de suferit pasagerii care urmau să vină la Chișinău de la Verona, la ora 15:45. Acum ei sunt nevoiți să aștepte avionul până la ora locală 19:20 (20:20, ora Moldovei), când ar urma să decoleze spre Chișinău.

De asemenea, cursa spre Sankt-Petersburg, care urma să fie efectuată de aceeași aeronavă de la ora 20:30, a fost amânată până la 23:30.

Este interesant că această aeronavă a mai efectuat trei curse astăzi. De la Dublin spre Chișinău, apoi Chișinău-Istanbul-Chișinău.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...