VIDEO|Primarul de Bălți a plătit amenzile șoferilor de troleibuze, penalizați pentru că transportau un număr prea mare de pasageri

by D M
Distribuiti mai departe...

Șoferii de troleibuz din Bălți, penalizați cu câte 22.500 de lei pentru că transportau un număr prea mare de pasageri, au scăpat de plata amenzilor. Sumele de bani, exagerate pentru ei, au fost achitate de primarul Renato Usatîi. Despre aceasta a anunțat șeful ,,Direcției de Troleibuze”, Serghei Avramenco. Bărbatul a precizat că s-a încercat contestarea aplicării pedepselor, dar instanța de judecată a considerat că acestea au fost date pe bună dreptate. 

“Angajații noștri, de asemenea, se află în prima linie și, deci, în zona de risc. Prin urmare, locuitorii orașului trebuie să fie înțelegători și să manifeste respect atunci când sunt rugați să îndeplinească solicitările șoferilor de troleibuze. Îi mulțumim primarului că a reacționat la necazul acestor oameni și a achitat amenzile”, spune Avramenco.

El a mai declarat că, șocați de incident, șoferii s-au temut să meargă la serviciu. Bărbații au declarat că atunci când au încasat amenda puțini înțelegeau semnificația situației de urgență. Așa că oamenii, mai ales cei care întârziau la serviciu, au continuat să se îmbulzească în saloanele troleibuzului și refuzau categoric să coboare. Șoferii consideră că pentru a evita astfel de situații, fluxul de pasageri trebuie monitorizat de carabinieri. 

“În orele de vârf, oamenii se grăbesc la muncă, nu putem controla fluxul de pasageri. Noi ne facem datoria în calitate de șoferi, iar controlul pasagerilor trebuie să fie efectuat de carabinieri și poliție. Și oamenii sunt de vină, pentru că nu vor să respecte regulile și nu realizează întregul pericol al situației. Am primit amenzi pe nedrept, întrucât pasagerii sunt cei care nu au dorit să iasă din mijlocul de transport, preferând să se certe cu noi sau să ne contrazică. Mulțumim domnului Renato Usatîi pentru că a achitat aceste amenzi. Pentru noi a fost un mare ajutor”, spune Arcadie Pânzari, unul dintre șoferii amendați.

Примар Бельц оплатил грабительские штрафы водителей троллейбусов

Примар Бельц оплатил грабительские штрафы водителей троллейбусов — 22 500 леевПримар Бельц оплатил штрафы, которые полицейские выписали двум водителям троллейбусов за лишних пассажиров.Об этом сообщил руководитель Троллейбусного управления. Муниципальное предприятие, по словам Сергея Авраменко, обжаловало протоколы, однако судебные инстанции посчитали штрафы справедливыми. Речь идет о большой сумме — каждый водитель должен был заплатить 22 500 леев.

Опубликовано Телекомпания BTV – Balti, Бельцы Четверг, 16 апреля 2020 г.

sursa: BTV


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...