Mesajul Maiei Sandu transmis guvernării și cetățenilor deopotrivă: „Alegerile adevărate se fac acum”

by D M
Distribuiti mai departe...

Liderul PAS, Maia Sandu trimite un mesaj subtil cetățenilor și guvernării deopotrivă. Făcând referire la criza care se agravrează, ea spune că adevăratele alegeri se fac acum și nu la scrutinul care urmează.

„215 lucrători medicali infectați! Spitalele au devenit o sursă de infecție pentru medici și pentru bolnavi. Pe ei însă îi preocupă alegerile prezidențiale. Nu puneți în pericol viețile oamenilor din cauza intereselor voastre meschine!

Cu certitudine, alegerile prin care urmează să schimbăm președintele actual sunt importante. Însă alegerile pe care le facem acum, zi de zi, pentru medici, pentru oamenii bolnavi, pentru oamenii în vârstă, pentru cetățenii vulnerabili sunt vitale și vor afecta țara noastră pentru zeci de ani înainte. Și nu vor afecta doar economia țării, prioritățile, deciziile politice, ci însăși viața oamenilor.

Unora le pasă doar de putere, ei vor să o dețină din interes, din orgoliu, din lașitate. Însă acum ei trebuie să vadă și să audă cetățenii, să învețe din bunătatea și solidaritatea oamenilor de rând din Moldova. Să învețe din sacrificiul medicilor. Să observe cât de mult se ajută în această perioadă oameni care nu se cunosc între ei, oameni de diferite naționalități, care vorbesc diferite limbi, cu credințe și ideologii diferite. Să înțeleagă că dușmanul acum este unul comun pentru toți – Covid-19. Cu el trebuie să luptăm.

Acum e urgent să facem alegerile corecte, alegeri de care depinde viața oamenilor din Republica Moldova. Acestea sunt adevăratele alegeri”, spune Maia Sandu într-un mesaj pe Facebook.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...