Ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, surprinsă într-un supermarket fără mască și mănuși

by D M
Distribuiti mai departe...

Ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu a fost surprinsă într-un supermarket fără mască și mănuși. Imaginea care dovedește acest lucru a a juns virală pe Facebook și a stârnit criticile internauților.

“Doamna ministru, care zilnic ne vorbește despre COVID-19,  fost surprinsă într-un supermarket din Chișinău fără mască și mănuși de protecție. Nu e bine! Oficialii acum trebuie să fie un exemplu pentru cetățeni!”, se spune în textul care însoțește poza. 

Postarea a fost distribuită și de către membrul Partidului Nostru, Ilian Cașu. „Viorica Dumbraveanu fără masca și mănuși la alimentara. Fix ca șeful ei, Dodon, cu #MergetiinPadure „, scrie Cașu. 

„Da, trist! nu e suficient să vociferezi cu intonație mesajul „mama, stai acasa!” Mai e nevoie și de altceva, care ar fi bine să fie”, remarcă fostul ministru al Finanțelor, Veaceslav Negruță într-un comentariu, amintind de o bâlbă a fostului președinte Nicolae Timofti oferită în locul unui răspuns pertinent la întrebarea de ce Moldova nu a declarat zi de doliu național pentru a comemora victimele de la Clubul Colectiv din Bucureşti.

Viorica Dumbraveanu fără masca și mănuși la alimentara. Fix ca șeful ei, Dodon, cu #MergetiinPadure

Опубликовано Ilian Casu Воскресенье, 29 марта 2020 г.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...