/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Au furat un telefon de circa trei mii de lei, iar acum riscă până la șapte ani de pușcărie. Doi tineri din capitală, reținuți

missing
20 martie 2020, ora 13:08

Doi tineri din capitală de 22 și respectiv 23 de ani riscă până la șapte ani de închisoare pentru că au furat de la un tânăr un telefon mobil ce valorează circa trei mii de lei. Incidentul a avut loc pe 13 martie, pe strada N. Grădinescu din sectorul Botanica al capitalei. 

Cei doi l-ar fi agresat pe un tânăr de 19 de ani și forțat au sustras de la acesta telefonul mobil de model „CUBAT”, în sumă de 2 900 lei, informează Poliția capitalei.

Victima a comunicat polițiștilor că totul s-a întâmplat în curtea unui bloc de locuit. Indivizii s-au apropiat de tânăr și i-au aplicat câteva lovituri. După ce au sustras telefonul, aceștia au fugit într-o direcție necunoscută.

Ulterior, indivizii au fost reținuți și escortați la inspectorat pentru audieri. Tinerii și-au recunoscut vinovăția. Aceștia nu sunt la prima abatere, anterior fiind judecați pentru huliganism, furturi și infracțiuni similare.

Tinerii au fost reținuți pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău și cercetați penal pentru jaf, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu închisoare pe un termen de la cinci la șapte ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram