/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

UPDATE: Bărbatul adus cu SMURD din România a mințit că este infectat cu coronavirus

missing
17 martie 2020, ora 18:23

UPDATE: 18:23 Bărbatul care astăzi a fost adus cu echipajul SMURD din România a mințit autoritățile că este infectat cu noul coronavirus.

Acesta s-ar fi certat cu un transportator în România. În cele din urmă, bărbatul a fost rugat să coboare, iar pentru a ajunge în R. Moldova a mințit că ar avea virusul COVID-19.

Persoana a recunoscut că a recurs la acest gest. El a fost rugat să coboare din mijlocul de transport și a recurs la această farsă, invocând autorităților Române că este infectat cu COVID-19 pentru a ajunge în Moldova”, a spus ministra Sănătății Viorica Dumbrăveanu.

UPDATE: 16:02 Bărbatul, adus în acestă dimineață din România în Moldova, a fost spitalizat la Spitalul Clinic al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS). Acesta a fost calificat drept pacient suspect la infecția cu COVID-19.

Moldoveanul nu deține niciun document care confirmă infectarea cu COVID-19.

Anterior, Reprezentanții Ministerului Sănătății au precizat că acesta urma să fie internat la Spitalul de Boli Infecţioase „Toma Ciorbă”.

UPDATE: 13:24 Un moldovean care este infectat cu coronavirus a fost azi transportat cu echipajul SMURD din Romania și adus în Republica Moldova. Informația a fost confirmată pentru tv8.md de către purtătoarea de cuvânt al Ministerului Sănătații, Cristina Stratulat.

Barbatul a fost preluat de medici din Giurgiulești, Cahul și urmează să fie transportat la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase „Toma Ciorbă”. Acesta se află în stare satisfăcătoare.

Alte detalii reprezentanții Ministerului Sănătății nu ne-au putut oferi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram