/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Mai mulți șoferi de camion din Moldova, blocați la granița dintre Italia și Slovenia! Reacția Ministerului de Externe

missing
17 martie 2020, ora 14:14

Mai mulți șoferi de camion din Moldova ar fi rămas blocați de duminică la granița dintre Italia și Slovenia. Aceștia nu pot reveni în țară, deoarece autoritățile slovene și-au închis punctele de frontieră, din cauza coronavirsului.

Responsabilii de la Ministerul de Externe de la Chișinău susțin că au fost informați de duminică despre acest caz.

De asemenea, dau asigurări că Ambasada Republicii Moldova de la Budapesta, acreditată prin cumul pentru Slovenia și Consulatul Republicii Moldova la Padova, au întreprins în aceeași zi demersuri către autoritățile slovene, ungare și italiene și coordonează aspectele tehnice de tranzit ale camioanelor pe tot traseul spre Republica Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram