(FOTO/VIDEO) Proprietarul casei cu două nivele de pe acoperișul blocului din str. Tudor Strișcă ar avea toate actele în regulă

by D M
Distribuiti mai departe...

Proprietarul casei cu două nivele de pe acoperișul blocului din str. Tudor Strișcă ar avea toate actele în regulă. Despre aceasta spune Ilian Cașu, membru PPPN. El afirmă că a aflat detalii de la vecini despre construcția ciudată și, evident, ridicată cu încălcarea tuturor normelor în construcții.

Особняк богатого Карлсона который наслаждается жизнью на крыше пятиэтажного жилого дома

Особняк богатого Карлсона который наслаждается жизнью на крыше пятиэтажного жилого дома. Это «настоящая революция» в архитектуре Кишинёва. Говорят у «Карлсона» есть все бумаги от кого надо на особняк. Вот так!

Опубликовано Ilian Cașu Четверг, 12 марта 2020 г.

“Câțiva vecini mi-au spus că la el totul e în ordine cu hârtiile de la Primărie și de unde vreți. Înseamnă că este o persoană cu legături puternice în structurile statului”, concluzionează Cașu.

“Casa poate fi accesată doar de proprietarul etajului cinci, de aceea am găsit acest loc să vă relatăm despre construcția respectivă. Acolo numai regulile de construcție și de securitate nu sunt respectate. Evident, apar multe semne de întrebare, iar instituțiile statului, Primăria lui Ion Ceban trebuie să ne spună cât de legală este vila de pe acoperișul din strada Tudor Strișcă, sectorul Botanica”, punctează Cașu.

O poză în care apare casa cu două nivele de pe str. Tudor Strișcă a devenit virală internet. Unii internauți s-au amuzat pe seama imaginii, iar alții au criticat-o, mai ales pe funcționarii care au oferit autorizații pentru o astfel de construcție. 


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...

Comments are closed.