/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Mama care a fugit din spital cu un copil suspect de coronavirus, găsită

missing
12 martie 2020, ora 13:54

Mama împreună cu copilul care s-a adresat la Unitatea de Primiri Urgențe cu simptome caracteristice infecției de coronavirus, iar ulterior au fugit din Spitalul clinic municipal de boli contagioase de copii din mun. Chișinău „M.Lomonosov”, au fost găsiți de către polițiști.

Aceștia au fost găsiți la domiciliu în raionul Sângerei, iar acum sunt transportați în Chișinău și urmează să fie internați pentru investigațiile necesare.

La data de 12 martie, Poliția sectorului Centru a fost sesizată prin intermediul serviciului unic 112, precum că, o femeie cu copilul său minor, au părăsit incinta spitalului.

Femeia urma să fie izolată într-o boxă, însă aceasta a fugit din Unitatea de Primiri Urgente.

Persoanele revenite din zonele cu risc sporit de infecție prin Coronavirus de tip nou să se autoizoleze la domiciliu pentru 14 zile, sa contacteze medicul de familie, sa-si monitorizeze starea de sănătate, prin realizarea termometriei de trei ori in zi, iar la primele simptome de boala precum: febra, tuse, rinoree, sa apeleze imediat Serviciul 112.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram