/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Două zboruri din Italia spre Chișinău, anulate din cauza epidemiei. Precizările companiei aeriene

missing
08 martie 2020, ora 14:55

Două curse avia din Italia spre Chișinău, care urmau a fi operate astăzi de compania „Wizz Air” au fost anulate din cauza blocării nordului Italiei, ca urmare a măsurilor întreprinse de autorități pentru a gestiona epidemia de Coronavirus.

Cetățenii care intenționau să zboare pe ruta Milano-Chișinău, cu aterizare la ora 12:00 și cei de pe ruta Veneția-Chișinău, care urmau să ajungă la 14:25, au fost informați de compania aeriană despre sistarea curselor.

„Pasagerii cu rezervări vor fi informați și vor fi reprogramați automat pe o ruta alternativă cât mai curând posibil. Clienții care au rezervat bilete direct pe wizzair.com sau în aplicația pentru mobil a companiei vor primi o notificare prin e-mail, în care li se oferă reprogramarea gratuită, rambursarea completă a banilor sau rambursarea a 120% din tariful inițial sub formă de credit de companie.

Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism, inclusiv agențiile de turism online, trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au achiziționat biletele”, a precizat „Wizz Air”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram