/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Un tânăr din capitală, reținut în timp ce verifica ascunzișuri cu droguri la Botanica

missing
06 martie 2020, ora 13:09

Un tânăr de 24 de ani, din capitală, a fost reținut de polițiști, după ce a fost observat cum verifica ascunzișuri unde erau plasate droguri. Cazul a avut loc la intersecția străzilor Cuza Vodă cu Grenoble, în sectorul Botanica al capitalei.  

Tânărul manifesta un comportament suspect și a fost observat de către un echipaj care patrula sectorul încredințat. Polițiștii au stabilit că suspectul verifica ascunzișurile, după care le fotografia.

În total, au fost depistate șase ascunzișuri unde individul a ascuns drogurile. Forțele de ordine au ridicat circa 750 gr. de droguri de tip „Marijuana”. De asemenea, oamenii legii au depistat asupra tânărului un pachet cu masă vegetală cu miros specific.

Polițiștii au desfășurat percheziții la domiciliul tânărului. Acolo, ei au depistat 29 de pachete învelite în bandă adezivă, ce conțineau substanțe narcotice de tip ,,MDMA’’, ,,Amfetamină’’ şi un pachet ce conținea 1250 de grame de ,,Marijuană’’.

Substanțele narcotice au fost expediate pentru efectuarea expertizelor. Valoarea acestora este de circa 300 de mii de lei. Individul și-a recunoscut vinovăția și a spus că vindea drogurile prin intermediul ,,Telegram’’.

Tânărul a fost escortat la inspectorat pentru documentare și stabilirea tuturor circumstanțelor. Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare.

Tânărul a fost plasat în arest pentru 30 de zile, iar conform legislației în vigoare, acesta riscă închisoare pe un termen de la șapte la 15 ani. Forțele de ordine au demarat acțiuni speciale de investigaţii și de urmărire penală în vederea documentării tuturor circumstanțelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram