/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

A încercat să-i ducă de nas pe polițiști, însă nu i-a reușit. Șiretlicul unui moldovean, descoperit la frontieră

missing
06 martie 2020, ora 14:46

A încercat să-i ducă de nas pe polițiștii de frontieră, însă nu i-a reușit. Este vorba de un moldovean de 31 de ani care și-a schimbat numărul de înmatriculare de la semiremorcă și a încercat să treacă prin punctul de trecere Leușeni cu gândul că nu va fi observat șiretlicul său. 

Bărbatul s-a prezentat pe sensul de ieșire în țară. El se afla la volanul unui automobil de model „Mercedes 318CDI” cu semiremorca de marca „Zaslaw”. În cadrul controlului, oamenii legii au observat că numărul plăcuței de înmatriculare nu coincide cu cel din documentul prezentat.

Potrivit Poliției de Frontieră, individul a spus că a recurs la un astfel de gest din motiv că are nevoie urgent să utilizeze semiremorca în Belgia. Într-un final, bărbatul a făcut cale întoarsă de la frontieră.

Până la elucidarea tuturor circumstanțelor și luarea unei decizii în acest sens, mijlocul de transport a fost indisponibilizat pe teritoriul PTF Leușeni.

Foto: border.gov.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram