/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 804: „Cadou” pentru Putin, amenințare atomică și sportiv ucis! Zelenski cere arme livrate rapid

/VIDEO/ Riscă ani grei de pușcărie pentru că au furat un „Iphone 11”, aur și ceasuri dintr-o casă din capitală

missing
03 martie 2020, ora 13:59

Doi bărbați, de 18 și 34 de ani, din raionul Leova, au fost reținuți de polițiști pentru că au furat bijuterii din aur, un „Iphone 11” și patru ceasuri de mână, toate în sumă de peste 183 de mii de lei dintr-o casă din capitală. Indivizii s-au dovedit a fi rude. Ei și-au recunoscut vinovăția și riscă până la zece ani de închisoare. 

Polițiștii au fost alertați în dimineața zilei de 1 ianuarie, de către proprietarul locuinței. Bărbatul, în vârstă de 55 de ani, a spus forțelor de ordine că întorcându-se acasă a depistat că din locuință i-au dispărut mai multe bunuri. Oamenii legii au stabilit că indivizii au pătruns în locuință prin deteriorarea geamului, informează Poliția capitalei.

Indivizii au fost identificați în urma măsurilor de investigații. O parte din bunurile sustrase au fost depistate în cadrul perchezițiilor, care s-au desfășurat domiciliile acestora. Ulterior, bărbații au fost escortați la inspectorat pentru audieri.

Polițiștii au mai stabilit că organizatorul furtului, bărbatul de 34 ani, pe parcursul lunilor de vară a pus pavaj în curtea victimei. Anterior acesta a mai fost judecat pentru infracțiuni similare.

Bărbatul în vârstă de 34 de ani a fost plasat în arest pentru 30 de zile, iar tânărul este cercetat în stare de libertate. Conform legislației în vigoare aceștia riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la cinci la zece ani.

Oamenii legii au inițiat o cauză penală pentru furt în proporții mari.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram