/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/FOTO/ Prima zi de primăvară, la frontieră. Călătorii primesc în dar mărțișoare

missing
01 martie 2020, ora 14:06

Călătorii care trec astăzi frontiera Republicii Moldova primesc în dar câte un mărțișor. După ce le verifică pașapoartele, iar, mai nou, și temperatura corpului, polițiștii de frontieră le dau câte un simbol al primăverii. 

„În toate punctele de trecere a frontierei va răsuna mesajul de “Bun venit primăvara!” și atașat la pașapoarte sau prinse la pieptul călătorilor și angajaților, se va regăsi Mărțișorul”, spun reprezentanții Poliției de Frontieră.

Foto: Poliția de Frontieră

Mărțișorul este simbol a primăverii, care este dăruit de 1 martie oamenilor dragi. Acesta este întâlnit preponderent la poporul român, dar și alte popoare din Balcani cum ar fi bulgarii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram