Urarea lui Renato Usatîi adresată bărbaților, de 23 februarie: „Fiți puternici, dar asta înseamnă nu doar a putea să dai un pumn în față, ci și a nu renunța la principii și moralitate!”

by D M
Distribuiti mai departe...

Cu ocazia sărbătoririi zilei de 23 februarie, liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, le-a făcut o urare mai neobișnuită bărbaților. El i-a îndemnat pe aceștia să fie puternici nu doar fizic, ci și cu duhul, să nu renunțe la principii și moralitate de dragul unor avantaje.

„23 februarie este Ziua Apărătorului Patriei și nu un fel de 8 martie pentru bărbați, așa cum, nu știu de ce, este primit acum să se creadă. Vreau să-i felicit în primul rând pe cei care au luptat sau au slujit în armată. Le urez multă sănătate veteranilor Marelui Război pentru apărarea Patriei. Ați rămas foarte puțini, dar sunteți ultimii care știți, nu din auzite, ce înseamnă un mare război sângeros. Mă tem că omenirea a început să uite ororile pe care le poate provoca o astfel de conflagrație. Le adresez sincere cuvinte de felicitare veteranilor războiului din Afganistan și celor al conflictului militar de la Nistru. V-ați pierdut sănătatea și tinerețea îndeplinind un ordin. Și chiar dacă astfel de gesturi sunt discutate mai apoi mulți ani de politicieni și istorici, voi ați îndeplinit datoria unui adevărat apărător al Patriei, cea de a lua arma în mâini și de a merge în luptă. Cu ocazia zilei de 23 februarie vreau să le urez tuturor bărbaților să fie puternici. Chiar dacă acest lucru sună banal, dar a fi tare înseamnă nu doar a da un pumn în față, atunci când e cazul, deși și asta e important. A fi tare înseamnă în primul rând a nu renunța la principii și moralitate de dragul unor avantaje. Sper și cred că în Moldova sunt mulți astfel de oameni”, a scris Renato Usatîi pe pagina sa de Facebook.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...

Comments are closed.