/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Alegeri Hâncești: CEC a autorizat efectuarea unui sondaj exit-poll

missing
21 februarie 2020, ora 12:38

Cetățenii vor fi întrebați pe 15 martie, la ieșirea din secțiile de votare, pentru cine au votat la alegerile parlamentare noi din Hâncești. Comisia Electorală Centrală (CEC) a autorizat astăzi efectuarea unui sondaj de opinie de tip exit-poll. 

Potrivit CEC, Sondajul urmează a fi efectuat de către asociația obștească „SPERO” și Compania „Intellect Group” SRL, în 15 secții de votare din cadrul circumscripției. CEC a acreditat 36 de persoane desemnate să efectueze sondajul de opinie şi a aprobat modelul legitimației operatorului de interviu.

De asemenea, comisia a confirmat astăzi persoana responsabilă de finanțe (trezorierul) pentru perioada campaniei electorale a alegerilor parlamentare noi din 15 martie 2020 pentru două partide și a atribuit 14 mandate de consilier local.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram