/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ PPDA vrea negocieri în această săptămână cu partidele de dreapta pentru a identifica un candidat comun la prezidențiale

missing
17 februarie 2020, ora 13:51

Platforma Demnitate și Adevăr insistă ca reprezentanții partidelor de dreapta să se așeze în această săptămână la masa de negocieri pentru a discuta despre posibilitatea identificării unui candidat comun, nepartinic, pentru alegerile prezidențiale din toamnă. În cazul în care propunerea nu va fi agreată, PPDA va anunța în scurt timp propriul candidat la prezidențiale, a spus vicepreședintele formațiunii Alexandru Slusari.

Potrivit acestuia, în partid ar fi mai multe persoane care ar putea lupta pentru fotoliul de șef de stat, dar a evitat să dea nume.

Alexandru Slusari consideră că liderul partidului Andrei Năstase are șanse foarte bune să obțină un „scor frumos” în cadrul scrutinului prezidențial, dacă se va ajunge ca el să fie candidatul PPDA.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram