/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Abrams, retrase de pe linia frontului

/VIDEO/ Victimele deportărilor ar putea circula gratuit în transportul public în baza legii și nu la discreția autorităților locale

missing
13 februarie 2020, ora 10:11

Victimele deportărilor din iunie 1949 ar putea circula gratuit în transportul public. O inițiativă legislativă în acest sens a fost înregistrată în Parlament de către fracțiunea Partidului Democrat.

„Vom obliga prin lege autoritățile să ofere călătorii gratuite tuturor victimelor represiunilor politice. Astfel, această prevedere nu va mai rămâne la latitudinea consiliilor locale, ci va fi lege”, a declarat parlamentarul democrat Pavel Filip în cadrul unei conferințe de presă.

Menționăm că în orașul Chișinău sunt peste două mii de victime ale deportărilor. În total, în Republica Moldova, sunt peste șapte mii de victime ale represiunilor politice.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram