/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

Accident grav la Ialoveni! O tânără a fost tamponată mortal, după ce ar fi trecut neregulamentar strada

missing
03 februarie 2020, ora 10:46

O tânără de 23 de ani din satul Răzeni, raionul Ialoveni, a fost tamponată mortal ieri pe taseul Chișinău – Cimișlia. Polițiștii bănuiesc că accidentul s-a produs din motiv că femeia ar fi traversat neregulamentar strada. Șoferul a fugit de la locul accidentului.   

Poliția a fost alertată ieri în jurul orei 17:50. Un trecător a spus că în apropiere de localitatea Răzeni este o persoană, care probabil ar fi tamponată de un automobil, a comunicat ofițera de presă a IP Ialoveni, Silvia Vetcu.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că o femeie cu leziuni corporale, caracteristice tamponării de către automobil, se află la pământ. Medicii au constatat că femeia a decedat în urma traumelor primite.

Șoferul care ar fi fost la volanul automobilului a părăsit locul accidentului. Actualmente poliția investighează cazul. A fost inițiat un proces penal. În cadrul acestuia urmează a fi efectuate acțiuni de urmărire penală în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram