/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 807: Atac în Rusia și lupte grele la Harkov! ISW avertizează Moldova, iar Finlanda anunță soluția de pace

/VIDEO/ Jaf în plină stradă la Ciocana! Doi tineri s-au apropiat de o femeie și i-au furat portmoneul

missing
30 ianuarie 2020, ora 10:53

Doi tineri, de 18 și 19 ani, din raioanele Orhei și Fălești, au fost reținuți de polițiști, după ce în seara zilei de 25 ianuarie au jefuit o femeie, care se deplasa spre casă, pe strada Maria Drăgan din sectorul Ciocana al capitalei. 

Polițiștii au fost alertați de victimă la scurt timp după comiterea infracțiunii. Femeia de 47 de ani a declarat că a fost jefuită de două persoane necunoscute.

„Indivizii s-au apropiat de ea și în mod deschis i-au sustras portmoneul în care se aflau bani și actele personale. Ulterior, ei au fugit într-o direcție necunoscută. Femeia a memorizat înfățișarea acestora și le-a descris polițiștilor cum arătau și în ce erau îmbrăcați tinerii”, informează Departamentul de Poliție Chișinău.

Indivizii au fost reținuți în curtea unui bloc din sectorul Ciocana. Aceștia au fost recunoscuți de victimă. Ei au fost escortați la inspectorat unde și-au recunoscut vinovăția. Tinerii au mai fost judecați pentru infracțiuni similare, iar recent au fost eliberați din locurile de detenție.

Indivizii au fost plasați în arest pentru 30 de zile și sunt cercetați penal pentru jaf, care conform legislației în vigoare  se pedepsește cu închisoare de la cinci la șapte ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram