/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Tânărul căutat de poliție, după ce a înjunghiat doi băieți, a fost găsit

missing
25 ianuarie 2020, ora 10:58

Făptașul de 19 ani, care acum o zi a înjunghiat doi tineri pe strada Independenței din sectorul Botanica, a fost găsit de oamenii legii.

Acesta a fost reținut pentru 72 de ore. Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală în baza art.287 CP „Huliganism”. Acum el riscă să stea șapte ani după gratii.

Amintim că, în noaptea de 23 -24 doi tineri de 18 și 19 ani au fost înjunghiați. Aceștia au fost internați la spital, fiind în afara oricărui pericol. 

Potrivit poliției, cei doi tineri, erau în stare de ebrietate când, din motive  deocamdată necunoscute, între ei și un trecător a izbucnit un conflict. Ultimul a scos un cuțit cu care i-a înjunghiat pe cei doi în abdomen.

Băieții au fost supuși unor intervenții chirurgicale, iar unul dintre ei rămâne în secția de reanimare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram