/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/FOTO/ Accident în apropiere de Bardar. Un șofer a intrat cu viteză într-o curbă și a tamponat un automobil

missing
15 ianuarie 2020, ora 12:12

Un accident grav s-a produs în această dimineață, în jurul orei 09:00, în apropiere de localitatea Bardar, Ialoveni. Un „BMW” și un „Volkswagen” au ajuns într-un șanț Din fericire, nimeni nu a avut de suferit. 

Potrivit poliției de la fața locului, automobilele se deplasau în aceeași direcție, din Chișinău spre Hâncești, pe benzi separate. La un moment dat, automobilul de marca „BMW” la volanul căruia se afla un tânăr de 21 ani, a derapat. Șoferul nu a ținut cont de condițiile meteo de afară și a intrat cu viteză într-o curbă.

Din cauza neadaptării vitezei necesare în curbă și carosabilului umed, șoferul a tamponat tangențial automobilul de model „Volkswagen Touran”, la volanul căruia se afla un bărbat de 59 ani, locuitor al or. Hâncești. În cele din urmă, ambele automobile au derapat de pe traseu”, spune poliția.

În BMW-ul care a derapat de pe carosabil se aflau doi pasageri, un tânăr de 20 ani și o fată de 21 ani, locuitori ai orașului Rezina.

Un alt accident rutier s-a produs în această dimineață, în sectorul Râșcani al capitalei. Două autoturisme de model Honda s-au tamponat la rondul de la intersecția străzilor Moscovei cu Alecu Russo

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram