image
Sursa foto: facebook.com/inga.grigoriu

Inga Grigoriu, despre proiecte locale incluse în Bugetul 2020: „Primarii Platformei DA deja au început să le implementeze”

„Pe lângă suplinirea bugetelor locale cu circa 600 de milioane de lei, pe lângă prelungirea patentei de întreprinzător în urma cărei circa 10.000 de familii vor putea munci stabil Acasă în următorii 3 ani, am venit și cu o serie de propuneri de proiecte locale ce sunt incluse în Bugetul 2020, iar primarii Platformei DA deja au început să le implementeze”, afirmă deputata PPDA Inga Grigoriu.

„Oamenii din localitățile republicii își doresc un trai decent, siguranță și bunăstare. Ei au obosit de confruntări și instabilitate. Ascultând de solicitările cetățenilor, fracțiunea parlamentară a Platformei DA a reușit să vină, în anul precedent, cu o serie de propuneri, menite să dezvolte satele și orașele noastre. Astfel, pe lângă suplinirea bugetelor locale cu circa 600 mln de lei, pe lângă prelungirea patentei de întreprinzător în urma cărei circa 10000 de familii vor putea munci stabil Acasă în următorii 3 ani, am venit și cu o serie de propuneri de proiecte locale ce sunt incluse în Bugetul 2020, iar primarii Platformei DA deja au început să le implementeze. Cu toții ne dorim să avem o țară în care să vrei să trăiești”, a menționat deputata.

Inga GrigoriuInga Grigoriu

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: