/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

O jurnalistă din România, găsită moartă în propria casă. Vecina ei nu a văzut-o de aproximativ trei săptămâni

missing
13 ianuarie 2020, ora 11:07

O jurnalistă din România, Cristina Țopescu a murit. Ea a fost găsită în casă. O vecină a sunat la poliție pentru că nu o mai văzuse de trei săptămâni, scrie Digi24.

Potrivit poliției, aseară, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violență. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală.

Știritv.ro scrie că la casa Cristinei Țopescu au fost găsiți și trei câini morți. Se pare că aceștia ar fi murit de foame. Cristina Țopescu era o mare iubitoare a animalelor de companie.

De la finalul anului trecut, Cristina Țopescu devenise consilier al ministrului Sănătății. Și cei de la minister au încercat să o contacteze pe Cristina Țopescu, fără succes. Au crezut însă că este plecată în străinătate și de aceea nu răspunde la telefon.

Astăzi presa locală a scris că poliția a deschis un dosar pentru moarte suspectă, așa cum este procedura în astfel de situații.

Cristina Țopescu era foarte activă în mediul online. Ultima postare a sa pe Facebook a fost în a doua zi de Crăciun și făcea referire la Papa Francisc. „Încă un motiv să-l iubesc pe omul ăsta simplu, firesc, calin, vesel, minunat“, scria jurnalista. Pe 28 decembrie a fost activă pe WhatsApp. Apoi, nimeni nu a mai știut de ea.

Cristina Țopescu avea 59 de ani. Era fiica celebrului comentator sportiv Cristian Țopescu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram