/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Un tânăr din Cantemir spărgea geamurile automobilelor și fura bunuri materiale și accesorii

missing
13 ianuarie 2020, ora 11:54

Un tânăr de 22 de ani, din Cantemir este cercetat penal după ce a fost reținut de polițiști, fiind bănuit de șapte furturi din automobile, care erau parcate în capitală.

Conform informaţiilor acumulate în cadrul investigaţiilor, poliţiştii au constatat că acesta spărgea geamurile automobilelor și fura bunuri materiale și accesorii. Prejudiciul cauzat proprietarilor constituie circa 16 000 lei. Mașinile erau parcate pe străzile Petru Zadnipru și Mircea cel Bătrân din sec. Ciocana.

Tânărul anterior s-a dovedit a fi judecat pentru furt și jaf.

În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția, totodată comunicând că accesoriile sustrase le vindea obținând un profit. El a fost plasat în arest pentru 30 de zile. Individul riscă amendă de la 32 500 până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de 180 până la 240 ore sau cu patru ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram