Un bărbat din satul Danu, Glodeni, a murit într-un incendiu provocat de un reșou
Social 10 ianuarie 2020, 18:53 | 1334

Un barbat in varsta de 57 de ani a ars de viu intr-un incendiu, dupa ce ar fi incercat sa se incalzeasca cu ajutorul unui resou electric. Tragedia s-a intamplat in satul Danu, raionul Glodeni.

Cadavrul carbonizat al bărbatului a fost găsit într-o clădire auxiliară de pe teritoriul unei întreprinderi din localitate, unde victima lucra în calitate de paznic. Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Glodeni, Eugenia Molceanov, corpul neînsuflețit a fost depistat de un consătean, care a și sunat la 112. Preliminar s-a stabilit că reșoul electric a ieșit din funcțiune și a provocat incendiul.

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă are trei versiuni în cazul producerii incendiului într-un depozit al clădirii fostei uzine „Mezon” din sectorul Râșcani al Chișinăului. Prima ipoteză lansată de specialişti este scurtcircuit în reţeaua electrică. A doua versiune este incendiere intenţionată, iar a treia versiune înaintată spre examinare este încălcarea procesului tehnologic. Cauza finală în cazul izbucnirii incendiului urmează să fie expusă într-un raport, după elucidarea tuturor circumstanţelor. Amintim că incendiul a afectat o suprafață de aproximativ 200 metri pătraţi. În urma arderii nicio persoană nu a suferit. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie