image
Sursa foto: Facebook/targul de crăciun

Ce puteți vedea astăzi la Târgul de Crăciun din scuarul Catedralei Mitropolitane

La Târgul de Crăciun din Scuarul Catedralei Mitropolitane sărbătorile de iarnă continuă și pe stil vechi. În următoarele zile vor evolua orchestre de muzică populară, iar după încheierea programului artistic scena mare se va transforma într-un cinematograf în aer liber.

Astfel, în ziua de Crăciun pe stil vechi, pe 7 ianuarie, cele mai îndrăgite cântece de iarnă vor fi interpretate de Fanfara lui Moș Crăciun, iar pe parcursul zilei vor fi proiectate mai multe desene animate pentru cei mai mici vizitatori: „Avioane. Echipa de intervenție”, „Kung Fu Panda”, „Primul Crăciun”.

Spre seară, vor evoluat Orchestra „Fluieraș” și formația „Millenium ”, iar atmosfera de magie va fi completată și de show-ul iluzionistului Garry Cozma.

A doua zi de Crăciun pe stil vechi, pe 8 ianuarie, Scuarul Catedralei Mitropolitane, va abunda în sunete de clopoței și recitaluri pentru toate gusturile.

Începând cu ora 14:00 Fanfara Poliției de Frontieră a RM va susține un concert grandios în aer liber, iar câteva ore mai târziu, Fanfara Moș Crăciunilor va interpreta cele mai frumoase melodii specifice perioadei de iarnă.

Totodată cele mai premiate desene animate din toate timpurile vor fi proiectate pe parcursul zilei: „Marea Bulgăreală”, „Alfa și Omega”, „Regele Leu”

Până pe 10 ianuarie Târgul de Crăciun va fi deschis pentru toată familia zilnic, de la ora 12.00 până la ora 22.00, în zilele de odihnă și de sărbători– între 10.00 și 22.00.

Târgul de Crăciun este organizat de Guvernul Republicii Moldova și Primăria Municipiului Chișinău.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: