Avion ieșit de pe pistă în Istanbul
Externe 7 ianuarie 2020, 21:45 | 1612

Incident pe un aeroport din Istanbul. Din cauza ghetii, un avion cu 164 de oameni la bord a iesit de pe pista. Cum s-a terminat totul, aflati in cele ce urmeaza.

TURCIA Incidentul s-a produs pe Aeroportul Internaţional „Sabiha Gokcen”. Avionul, un Boeing 737 operat de compania aeriană turcă low-cost Pegasus, a derapat şi a ieşit de pe pistă după aterizare. Aeronava venea din Emiratele Arabe Unite și avea la bord 164 de oameni, care au scăpat nevătămați. Incidentul a fost pus pe seama condiţiilor meteo nefavorabile. Oricum, autoritățile au deschis o anchetă, iar toate zborurile de pe acest aeroport au fost suspendate temporar.

TURCIA Iarna le-a dat bătăi de cap și șoferilor din capitala turcă, Ankara. Zeci de accidente în lanț s-au produs din cauza gheții, care a transformat șoselele în veritabile patinoare. Asta deși localnicii au fost avertizați să evite călătoriile cu automobilele. Mai mulți oameni au fost răniți ușor, după ce șoferul unui microbuz nu a mai putut controla mașina și a intrat într-un grup de pietoni. Imagini cu zeci de automobile scăpate de sub control au ajuns pe rețelele de socializare.

PERU 16 morți și cel puțin 40 de răniți! Este bilanțul unui teribil accident rutier produs în Peru. Șoferul unui autobuz plin cu turiști a pierdut controlul mașinii și a intrat în viteză în mai multe microbuze care mergeau în coloană. Printre victime cetățeni germani, spanioli și brazilieni. Martorii au povestit că șoferul circula cu mult peste viteza admisă, dar circumstanțele exacte în care s-a produs impactul vor fi elucidate în urma anchetei. 

Opinia ta contează. Comentează!