/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

O moldoveancă va sta opt luni la închisoare pentru că a încercat să intre în Rusia având interdicție

missing
06 ianuarie 2020, ora 08:20

O femeie originară din Republica Moldova a fost condamnată la opt luni de închisoare în Rusia pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Femeia avea interdicție de a intra pe teritoriul Federației Ruse până în februarie 2021, dar a încercat să treacă frontiera prin punctul de trecere „Buraciki”, unde a fost oprită de grănicerii ruşi.

Ulterior, aceasta a încercat din nou să pătrundă în Rusia prin pădure, pe lângă granița letonă, în apropriere de punctul de trecere „Terehovo”, dar a fost iarăși reținută de oamenii legii, scrie presa rusă.

Moldoveanca a declarat că are motive personale pentru care își dorește cu tot dinadinsu să intre pe teritoriul Rusiei, dar presa nu scrie care ar fi acestea.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram