/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 807: Atac în Rusia și lupte grele la Harkov! ISW avertizează Moldova, iar Finlanda anunță soluția de pace

VIDEO/ Femeie lovită mortal de un taxi pe bulevardul Dacia

missing
03 ianuarie 2020, ora 22:21

O bătrână a fost lovită de un taxi pe bulevardul Decebal din Capitală în timp ce traversa neregulamentar strada. Din cauza impactului puternic, femeia a decedat pe loc. Acum șoferul riscă până la 7 ani de închisoare. Vă avertizăm că urmează imagini cu puternic impact emoțional.

Totul a avut loc în după-amiaza zilei de ieri pe bulevardul Decebal din sectorul Botanica. Din imagini nu pare că taxi-ul ar circula cu viteză sporită. Șoferul ar fi încercat să frâneze de mai multe ori, totuși, în urma loviturii bătrâna a decedat pe loc.

NATALIA STATI, OFIȚERĂ DE PRESĂ POLIȚIA CAPITALEI

Automobilul de model Toyota, la volanul căruia se afla un bărbat de 36 de ani, în afara trecerii pentru pietoni a tamponat o femeie în vârstă de aproximativ 75-80 de ani. În urma traumelor primite, femeia a decedat chiar la locul accidentului rutier.

Oamenii legii nu au stabilit deocamdată identitatea femeii, întrucât ea nu deținea niciun act asupra sa. De asemenea, urmează a fi efectuată expertiza tehnică a automobilului, pentru a stabili dacă frâna era funcțională în momentul impactului. Pe acest caz a fost deschis un dosar penal, iar șoferul riscă până la 7 ani de închisoare.

Un alt impact violent s-a produs astăzi pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Grigore Vieru din capitală.  Imaginile au fost surprinse de camera de bord,

NATALIA STATI, OFIȚER DE PRESĂ, POLIȚIA CAPITALEI

La fața locului, polițiștii au stabilit că un automobil de model ,,Dacia”, care aparține unei companii de taxi, condus de un bărbat de 43 de ani, pe trecere pentru pietoni, a tamponat o femeie de 73 de ani.

Femeia a fost preluată de un echipaj medical și transportată la spitalul de urgență pentru îngrijiri medicale. Potrivit medicilor, starea de sănătate a acesteia este stabilă și se află în afara oricărui pericol. Pe numele șoferului a fost inițiat un proces penal.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram