image
Sursa foto: allmoldova.com

Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe are un nou director interimar

„Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (CTIF), are un nou director interimar. Acesta este Vitalie Coceban, care a fost numit prin ordinul Ministerului Finanțelor și a fost prezentat astăzi echipei CTIF.

Vitalie Coceban are o experiență de mai bine de 20 de ani de activitate în domeniul digitizării serviciilor oferite de către autoritățile publice centrale din R. Moldova. În anii 2000 – 2009 a exercitat funcția de director executiv al AO „MoldInfonet” – prestator al serviciilor de Internet pentru autoritățile publice centrale, apoi cea de director adjunct al ÎS „Centrul de Tehnologii Speciale”, după care timp de 10 ani a lucrat în calitate de Administrator al ÎS „Fiscservinform”, care la 1 august 2018 a fuzionat cu CTIF.

„Voi fi receptiv la toate propunerile și deschis pentru orice discuție care poate influența schimbarea în bine a lucrurilor. Vă invit și în continuare să fiți membri pro-activi ai echipei și să vă implicați plenar în activitățile de modernizare a sistemului informațional al Ministerului Finanțelor și a serviciilor oferite cetățenilor de către subdiviziunile și autoritățile administrative din subordinea Ministerului”, a declarat Coceban, în fața echipei.

Noutăţile partenerilor

comentarii: