/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Proces penal în cazul bărbatului care amenința ieri-seară că se sinucide. A fost dus la Dispensarul Narcologic

missing
02 ianuarie 2020, ora 11:25

Bărbatul de 39 de ani, care amenința aseară că se sinucide a fost convins de oamenii legii să renunțe. În urma incidentului, a fost inițiat un proces penal. 

După câteva ore de convorbiri cu oamenii legii, bărbatul a fost condus la Inspectoratul de Poliție, iar ulterior la Dispensarul Republican Narcologic. Acestuia i-au fost prelevate mai multe probe biologice pentru a determina dacă a consumat alcool sau substanțe stupifiante.

Amintim că ieri, în jurul orei 18:30, bărbatul a intrat într-un local de pe strada Ismail din capitală și amenința că se sinucide. El și-a pus la gât două cuțite.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram