/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

UPDATE: /FOTO. VIDEO/ Un „Audi” și un „Volkswagen” s-au ciocnit frontal la Ciocana. Trei persoane au ajuns la spital

missing
28 decembrie 2019, ora 19:24

Update ora 19:24 Poliția a fost alertată la ora 15:17. Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că un bărbat de 30 de ani, aflându-se la volanul unui automobil de marca „Audi”, a depășit banda opusă și a tamponat o mașină de marca „Volkswagen”, la volanul căruia se afla un bărbat de 36 de ani. 

În urma impactului, toate persoanele, aflate în „Volkswagen”, au fost transportate la spital. Este vorba de șoferul automobilului, un pasager și un copil de șapte ani, a comunicat ofițera de presă a DP Chișinău, Natalia Stati.

Șoferul mașinii de marca „Audi”, care a refuzat să treacă testarea alcoolscopică, a fost dus la Dispensarul Republican, unde i-au fost prelevate probe biologice, pentru a stabili dacă era sau nu în stare de ebrietate la volan.

Pe cazul dat a fost pornită o anchetă, în cadrul căruia se vor stabili toate circumstanțele producerii accidentului. Polițiștii vor lua o hotărâre în dependență de leziunile corporale cu care s-au ales victimele. Dacă se va dovedi că șoferul din „Audi” s-a urcat băut la volan, va fi pornită o cauză penală.

Ora 18:21 Un accident rutier s-a produs astăzi pe strada Mihail Sadoveanu din sectorul Ciocana al capitalei. Potrivit martorilor oculari, două mașini s-au ciocnit frontal, iar în urma impactului, o fată a fost rănită.

Din imaginile postate pe o rețea de socializare de către internauți se poate vedea că unul dintre automobilele implicate în accident este de marca „Volkswagen”. Martorii spun că unul dintre șoferi a refuzat să treacă testarea alcoolscopică.

La fața locului a venit un echipaj al Poliției. Oamenii legii stabilesc toate circumstanțele producerii accidentului.

Foto: Facebook/ ГБМ

Foto: Facebook/ ГБМ

;

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram