Cele mai citite știri de pe Jurnal.md
Social 27 decembrie 2019, 20:31 | 3005

Si in aceasta saptamana, portalul de stiri Jurnal.md a acumulat un numar record de accesari.

Cel mai accesat articol de pe Jurnal.md din aceasta saptamana este stirea in care prezentam urarea deputatei socialiste, Alla Pilipetcaia, locuitorilor orasului Soroca. Aceasta a tinut un discurs in care le-a adresat localnicilor un mesaj de felicitare in limba rusa, iar la sfarsit a vrut sa spuna doua cuvinte in limba romana, dar nu i-a reusit. In loc de „Craciun fericit”, deputata le-a urat oamenilor ”Fericiun crecit!”. Mesajul cu pricina a avut un impact de peste 255 de mii de vizualizari pe pagina de Facebook a portalului Jurnal.md, iar circa 13 mii de internauti au distribuit acest subiect, amuzandu-se copios.

De un numar mare de cititori a fost citita si stirea in care difuzam momentul in care un pasager este aruncat prin geamul masinii in urma unui impact puternic, la Anenii Noi. Barbatul de 45 de ani a fost internat de urgenta la spital, avand numeroase traumatisme.

Iar stirea in care scriam ca un american a fost condamnat la inchisoare pe viata, dupa ce a furat 9 dolari, incheie topul celor mai citite stiri de pe Jurnal.md. In anul 1982, cand omul avea 25 de ani, a furat 9 dolari fiind sub influenta drogurilor. Procesul prin care acesta a fost condamnat la detentie pe viata a durat 25 de minute si s-a desfasurat in lipsa oricaror martori. Barbatul a fost incarcerat in una dintre cele mai dure inchisori din Statele Unite.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie