Aseară a fost magie în centrul capitalei, IGSU a dat start Caravanei de Crăciun a Salvatorilor
Social 25 decembrie 2019, 15:45 | 1213

A fost magie aseară în centrul capitalei. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a dat start Caravanei de Crăciun. Peste 20 de autospeciale de intervenție ale salvatorilor și pompierilor, decorate cu luminițe și ornamente de sărbătoare, au fost aduse în Piața Marii Adunări Naționale, iar de aici au pornit cu daruri în alte localități ale țării.

Autospecialele au fost aduse în Piața Marii Adunări Naționale, unde au fost admirate de sute de oameni, adulți și copii. Asta deoarece Caravana de Crăciun a Salvatorilor și Pompierilor a fost un eveniment așteptat, care a devenit tradițional deja. Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au și demonstrat ce pot face în timpul intervențiilor tuturor subdiviziunilor.

Cei care au venit în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău nu s-au lăsat alungați nici de ploița care cernea aseară și au savurat din magie alături de toți membrii familiilor lor.

După încheierea evenimentului din centrul Chișinăului, Caravana de Crăciun a Salvatorilor și Pompierilor s-a îndreptat spre Institutul Oncologic, unde a oferit daruri micilor pacienți de acolo. Iar astăzi, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență se află în multe raioane ale țării, unde la fel dau cadouri celor mici. Evenimentul se desfășoară anual, deja al patrulea an la rând, în Ajun de Crăciun pe stil nou, având și scopul de a preveni situațiile de risc în preajma sărbătorilor de iarnă. 

Opinia ta contează. Comentează!