/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/VIDEO/ Petrecere pentru jurnaliști, dar nu pentru toți... Reportera de la Ziarul de Gardă nu a a avut acces la o recepție de la Președinție

missing
24 decembrie 2019, ora 21:03

Președintele Igor Dodon organizează în această seară o recepție la Președinție, la care au fost invitați mai mulți jurnaliști din presa autohtonă. Nu toți ziariștii s-au regăsit însă în listă. Reportera de la Ziarul de Gardă Ecaterina Alexandr a mers la Președinție, însă paza i-a spus că nu este în listă, iar reprezentanții instituției i-au transmis că jurnaliștilor de la Ziarul de Gardă nu le este permisă intrarea, scrie ZdG.md.

Reportera a filmat discuția cu paznicii și câțiva jurnaliști care au venit la recepție și au trecut fără probleme.

Se întâmplă la câteva zile de când pe Ziarul de Gardă a apărut o investigație numită „Toți oamenii președintelui”, în care se vorbește despre funcțiile și averile oamenilor din anturajul lui Igor Dodon și chiar ale membrilor familiei sale, și nemijlocit despre averile șefului statului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram