(VIDEO) Primarul din Frasin, Dondușeni, către o consilieră din Partidul Nostru: “Ești scatină și animală! Mătur drumurile cu tine!”

by D M
Distribuiti mai departe...

Scene de neimaginat în satul Frasin, Dondușeni. Primarul democrat, Anatolie Bojenco, a îmbrâncit două consiliere din partea Partidului Nostru, care i-au cerut să-și respecte promisiunea făcută în campania electorală, de a nu vota  majorarea taxelor pentru proprietarii unităților de comerț din sat. Solicitarea a fost făcută în contextul discuțiilor despre bugetul localității. 

Până să le îmbrâncească, primarul a aruncat înspre cele două doamne cuvinte necenzurate și amenințări.

Primarul și-a ieșit din fire după ce una dintre consiliere i-a reproșat că a mințit oamenii atunci când a promis că nu va susține ideea de majorare a impozitelor.

“Dacă-mi mai spui odată asta, o să găsești al cincilea ungher cu minciuna. Mata ești scatină și animală și să nu mă faci pe mine mincinos! Îmi mai spui odată mincinos, mătur drumurile cu tine! Cine ți-a dat dreptul, nesimțito ce ești, să mă numești pe mine mincinos?!”, a întrebat Bojenco, pe un ton ridicat. 

“-Lumea care v-a votat.” Doar atât a apucat să-i răspundă una dintre consilierele PN, Tamara Gulea, vizibil speriată de atitudinea primarului. Scena violentă a fost înregistrată cu telefonul mobil de către una dintre cele două femei. Imaginile video nu au surprins însă și momentul în care consilierele au fost îmbrâncite de primar.

În urma cazului revoltător, conducerea Partidului Nostru a declarat că va depune o plângere penală pe numele lui Anatolie Bojenco și va cere sancționarea acestuia conform legii.

Consiliul sătesc Frasin, Donduseni. Asta-reacția primarului, Anatolie Bojenco (PD), la întrebările incomode ale câtorva doamne consiliere. Amenințările primarului trebuie sancționate penal. Asta și vom face!

Опубликовано Ilian Cașu Вторник, 24 декабря 2019 г.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...

Comments are closed.