image
Sursa foto: Getty Images

Căsătorit și cu 3 copii, Luis Figo a acceptat să vorbească, după 20 de ani, despre relația cu Pep Guardiola

Luis Figo (47 de ani) a comentat pe marginea zvonurilor conform cărora între el și Pep Guardiola (48 de ani) ar fi existat mai mult decât o prietenie în anii '90, când cei doi evoluau pentru FC Barcelona.

Fostul star portughez a acceptat să vorbească despre relația cu Guardiola și susține că el și antrenorul catalan, ambii căsătoriți și cu copii în acest moment, au fost doar prieteni buni. "Îmi plac femeile", a spus Figo.

"Gurdiola a fost un prieten extraordinar. M-a ajutat enorm. A fost colegul meu de cameră, dar nimic mai mult. Îmi plac femeile", a declarat Luis Figo, pentru revista ICON.

Ulterior, legendarul fotbalist a fost întrebat de ce niciun fotbalist din La Liga nu a recunoscut că este homosexual. "Fotbalul este foarte crud. Joci în fiecare duminică și vei fi judecat mereu pentru asta și nu pentru performanțele din teren. N-a ieșit nimeni să recunoască pentru a se proteja, nu de rușine", a răspuns Figo.

Portughezul care a evoluat atât la Barcelona, cât și la Real Madrid, a fost întrebat și despre gluma pe care brazilianul Ronaldo a făcut-o pe seama soției sale, Helen. În momentul în care a fost acuzat că petrece prea mult, "precum prietenul Figo", "Ronnie" a replicat: "Dacă aș avea soția lui Figo, aș sta acasă în fiecare noapte". "Știam deja despre asta, pentru că Ronaldo a spus-o și în vestiar. Dar l-am iertat pe Ronaldo, el mereu a fost un glumeț. Ceea ce nu știe el este că fugeam de acasă când soția mea adormea", a spus acum Figo.

Luis Figo este căsătorit cu Helen Svedin, pe care a întâlnit-o pe vremea când evolua pentru Barcelona. Cei doi au împreună 3 copii: Daniela, Martina și Stella.

Pep Guardiola s-a însurat cu iubita sa din adolescență, Cristina Serra. Cuplul are, de asemenea, 3 copii: Maria, Marius și Valentina.

Figo și Guardiola au fost prieteni apropiați și colegi de cameră pe vremea când evoluau la gruparea catalană (1995-2000). Zvonurile privind o posibilă relație între ei au apărut încă din acea perioadă, iar acum portughezul a acceptat să le comenteze.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: