image
Sursa foto: dse.md

Deflagrația din capitală: Explozia a fost provocată de scurgerile de gaze și neglijența proprietarilor

Pretorul sectorului Râșcani, Vlad Melnic, a informat astăzi la ședința operativă de la Primăria Capitalei, că deflagrația care s-a produs azi-dimineață într-un apartament din sectorul Râșcani a avut loc din neglijența proprietarilor locuinței, unul dintre care este persoană cu dizabilități psihice.

Explozia s-ar fi produs din cauza unei scurgeri de la robinetul instalației de gaz, lăsat deschis pe timp de noapte. În consecință, unul dintre locatari s-a ales cu arsuri de gradul I și II și a fost spitalizat.

În acest context, Primăria municipiului Chișinău informează că cei doi bătrâni care au avut de suferit în urma deflagrației cu gaze vor primi ajutor din partea municipalității, după necesitate.

Declarații în acest sens au fost făcute de viceprimarul Ilie Ceban, în cadrul ședinței operative a serviciilor municipale.

Reprezentanții administrației publice locale sunt prezenți la fața locului, conlucrează cu gestionarul fondului locativ și cu serviciile de urgență, privind evaluarea situației și luarea de măsuri, după necesitate.

chisinau.mdchisinau.md
chisinau.mdchisinau.md

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: