image
Sursa foto: captură video

Motivul pentru care un rus și-a aruncat Mercedes-ul din elicopter

Igor Moroz, un blogger rus, a plătit 4.000 de dolari pentru a arunca din elicopter un Mercedes-Benz G-Class. Bărbatul a pus la cale această cascadorie ca urmare a unui pariu, relatează The Moscow Times.

SUV-ul Mercedes-Benz G-Class a fost aruncat din elicopter în regiunea Karelia, din nord-vestul Rusiei. Poliția a anunțat că investigează incidentul pentru a stabili dacă a fost încălcată vreo lege în timpul cascadoriei, notează Themoscowtimes.com. Întreg momentul a fost filmat, iar imaginile au fost publicate pe Internet.

Proprietarul mașinii a plătit unui aeroport local din Rusia echivalentul a 4.000 de dolari pentru a arunca autoturismul de la 300 de metri înălțime, precizează portalul onego.ru.

Reprezentanții aeroportului au precizat că SUV-ul distrus a fost dus la un cimitir de mașini. Potrivit unor surse citate de presa rusă, proprietarul autoturismului a pus la cale această cascadorie în urma unui pariu.

În schimb, blogger-ul rus a spus că și-a aruncat mașina din elicopter pentru a da o lovitură de imagine. „Mă întrebați probabil de ce fac asta. A fost mașina visurilor mele pentru care am strâns bani ca să o cumpăr în urmă cu doi ani. M-a dezamăgit și acum vedeți în ce s-a transformat.

M-am săturat de ea”, a spsu bloggerul rus Igor Moroz, cunoscut în mediul online pentru farsele sale. Peste 500.000 de oameni au văzut filmarea cu mașina aruncată din elicopter.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: