image
Sursa foto: BBC

O femeie a călcat intenționat cu mașina o fată de 14 ani pentru că „era mexicană”

O femeie în vârstă de 42 de ani din statul american Iowa a fost acuzată de tentativă de crimă, după ce a călcat intenționat cu mașina o adolescentă de 14 ani pentru că "era mexicană", informează CNN.

Nicole Marie Poole Franklin a fost arestată sub mai multe acuzații după ce a mărturisit poliției din Clive că a lovit-o pe tânără cu mașina pe data de 9 decembrie.

Tânăra accidentată mergea pe jos către liceul Indian Hills Junior High când o mașină a intrat pe trotuar, a lovit-o și apoi a părăsit locul accidentului.

"Nu-mi amintesc impactul, îmi aduc aminte doar mașina venind spre mine", a povestit tânăra lovită. A adăugat că nu făcuse nimănui nimic, doar se întorcea de la un meci de baschet.

Fata accidentată s-a putut întoarce la școală la o săptămână după accident.

În timpul interogatoriului de la poliție, Nicole Marie Poole Franklin a recunoscut că se afla la volanul mașinii și că a lovit-o pe adolescentă pentru că "era mexicană". Apoi, suspecta a făcut o serie de "comentarii denigratoare la adresa celor de etnie latino".

Femeia a fost acuzată de atac într-un incident separat care a avut loc cu o oră și jumătate înainte s-o lovească pe tânără, când a făcut remarci rasiste și a aruncat cu produse în clienții și angajații unui magazin.

Noutăţile partenerilor

comentarii: